zijkant1

1a

Slagwerkstudio Leeuwarden

Kleurrijk en veelzijdig in slagwerkonderwijs

Workshops

.

.

Verjaardagsfeest? Laat van je horen en vier jouw verjaardagsfeestje thuis. Waarschuw van te voren de buren, want de djembe hoor je huizen ver. Aan het eind van het feest kunnen jullie je ouders verrassen met een eigen concert. En misschien is er ook een ouder die mee durft te trommelen…

Schoolaktiviteit? Op zoek naar een workshop voor het onderwijs,  voor naschoolse en buitenschoolse opvang en verlengde schooldagprojecten? Kinderen vragen ritme. De djembe is bij uitstek geschikt het ritme te oefenen. Ons dagelijks leven is doorspekt met ritme. Kinderen ontlenen houvast aan ritme. Door samen diverse ritmes te spelen, leren ze te reageren op elkaar en gezamenlijk iets neer te zetten.

Teamaktiviteit of bedrijfsuitje? Bedrijven vragen (mij) regelmatig om de teamgeest met slagwerk te verstevigen. De djembe leent zich uitstekend voor dit werk. De veltrommels dragen bij aan de basis, die een ieder houvast geeft. Tijdens de workshop spelen we met elkaar diverse (Afrikaanse) ritmes. Dit kan op ieder niveau. Het is eenvoudiger dan men denkt en durft te hopen. De insteek is simpel. Met elkaar een ritme vormen, waar iedereen een eigen rol heeft. Samen trommelen geeft verbinding en zet iedereen op scherp. Trommel je hoofd leeg en laat nieuwe ideeën ontstaan.

imagelogo
Workshops
Peter Wijnbergen
Slagwerkstudio Leeuwarden Bagijnestraat 55/A 8911DN Leeuwarden 06-22922684 peter@slagwerkstudioleeuwarden.nl
Clipboard03